Tüm Ürünlerde KARGO ÜCRETSİZ!
Menü
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kayıt Ol
basket
Sepetim
Fifine K669B vs Blue Yeti USB Mikrofon Karşılaştırma
17.02.2024

Fifine K669B vs Blue Yeti USB Mikrofon Karşılaştırma

Fifine K669B USB Mikrofon - Blue Yeti USB Mikrofon Karşılaştırması - Hangisi Daha İyi?

 

Blue Yeti ve Fifine K669B USB Yayıncı Mikrofonu’nun ikisi de USB 2.0 destekli, tak ve çalıştır mikrofonlardır. Bu sayede mikrofonu kullanmak için herhangi bir ekstra programa ve ses kartına ihtiyacınız olmayacaktır.

Blue Yeti USB Condenser Mikrofon

Blue Yeti USB Condenser Gamer Mikrofon 7.5 inç büyüklükte olmakla beraber standıyla birlikte kullanıldığında 11.75 inç yer kaplar. Sahip olduğu 3 kapsülle beraber cardioid, stereo, bidirectional ve omnidirectional polarlar ile kayıt yapılabilir. Çoğu kullanıcı sadece cardioid modunu kullanır. Eğer kayıt yaptığınız odada birden fazla enstrüman varsa omnidirectional modu da kullanılabilir.

 

 

Fifine K669B Stüdyo - Youtuber - Yayıncı - Oyuncu - Bilgisayar Mikrofonu

Fifine K669B’de USB Condenser Yayıncı Oyuncu Youtuber Podcast Bilgisayar mikrofondur ve 5 inç olmakla beraber standıyla beraber 8 inç büyüklüğe ulaşır. Fifine K669B sadece cardioid olarak kayıt yapar. Yani sesin neredeyse tamamını önden alır. Yanlardan çok fazla sesi almaz ve arkadan gelen sesleri tamamen engeller. Bu sayede Blue Yeti’ye göre klavye sesi çok daha az alır.

Fifine K669B USB Mikrofon ve Blue Yeti USB Mikrofon İyi Mi? Alınır mı?

Blue Yeti USB Mikrofon ve Fifine K669 USB Mikrofon’nun ikisi de metal yapıdadır. Özellikle Fifine K669B, Blue Yeti’ye göre uygun fiyatıyla metal yapıda olması göze çarpan özelliklerden biridir. Fifine’nin fiyat aralığında bulunan çoğu mikrofon metal değildir, Fifine sağlamlığı ile rakiplerinin önüne geçer.

 

Blue Yeti ve Fifine K669B USB Mikrofon Standı ve Shock Mount

Blue Yeti Yayıncı Mikrofonu ve Fifine K669 Bilgisayar Mikrofonunu rahat bir şekilde mikrofon standına yerleştirebilirsiniz. Uzayıp kısalabilen mikrofon standı sayesinde mikrofonunuzu yüzünüze yaklaştırarak ses seviyesi ve ses kalitesini arttırabilirsiniz. Fifine’nin ince yapısı sayesinde shock mount’a montaj yapmak daha rahat olacaktır.

Fifine K669 ve Blue Yeti Aralarındaki Fark Nedir?

Blue Yeti’de proximity effect (patlama efektleri gibi istenmeyecek sesler) Fifine’ye göre biraz daha yüksektir ve Blue Yeti arka plandaki sesleri de biraz daha fazla alır. İki mikrofon da istenmeyen sesleri olabildiğince engellemek için çıkartılmış olsa da, Fifine mikrofonlarda bu özellik daha da iyi sonuçlar vermektedir.

Fifine K669B ve Blue Yeti – Hangisi Alınır?

Blue Yeti ve Fifine K669B aslında çok eşit mikrofonlardır. Ancak fiyatından dolayı K669B daha iyi bir seçim olacaktır. Blue Yeti alırken mikrofonun kalitesinden çok markasına da para vermiş olacaksınız. Ancak Fifine K669B’yi seçtiğiniz zaman ses kaliteleri neredeyse tamamen aynı olduğu için hem daha uyguna bir mikrofon almış olacak hem de diğer ekipmanlar için bütçe ayırmanız açısından daha kârlı olacaktır.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.